Wiki:
Les patates braves o creïlles braves són una de les tapes més comunes al territori espanyol, especialment al sud del país. Normalment no es prenen com a plat fort, sinó que es mengen com aperitiu. Socialment són motiu de trobada entre amics a cerveseries o llocs de tapes. És per això que es prenen acompanyades d'una cervesa o canya en un ambient informal.
El seu nom es deu a la salsa picant que acompanya a les patates fregides. Aquesta salsa està elaborada bàsicament amb sofregit, tabasco i de vegades maonesa, tot i que s'hi poden afegir d'altres ingredients com pebre o d'altres espècies. A Catalunya de vegades se serveixen amb salsa brava i salsa all-i-oli, tot i que normalment es tracta de dues tapes diferentes.
El Guixot és un lloc d'entrepans i creps prop de la Rambla del Raval. Disposa de preus econòmics i d'uns entrepans únics.
___.oOo.______.oOo.______.oOo.______
Avui: he quedat amb en Sergi a Sagrada Família per fer cervesa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada